Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
ECONOMICS AND INDUSTRIAL ORGANISATION |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | ECONOMICS AND INDUSTRIAL ORGANISATION | Code | 20244010 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | Second | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació de l'assignatura: contingut, desenvolupament de les sessions, pla de treball i sistema d'avaluació |
Lecture | Presentació dels continguts teòrics de l'assignatura |
Assignments | Realització d'activitats en modalitat blended-learning que requereixen l'accés a coneixement d'última generació (xarxa, bases de dades), el desenvolupament de competències digitals (recerca i avaluació fons informació en línia) i competències comunicació escrita. |
Problem solving, exercises | Realització d'activitats que l'alumne realitza de manera autònoma i tutoritzada. |
Personal attention | Tutorització individualitzada de l'estudiant. |