2023_24
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
 Asignaturas
  ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Trabajos
A1.1
A3.6
B1.1
B1.5
B5.1
Elaboració d'un projecte relacionat els dos primers mòduls de l'assignatura 20%
Resolución de problemas/ejercicios
A1.1
A1.3
B4.1
Realització d'activitats d'aprenentatge relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Modalitat treball autònom tutoritzat. 10%
Pruebas prácticas
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) 0%-15%
Pruebas objetivas de tipo test
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Avaluació, via Moodle, del contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els dos primers mòduls de l'assignatura. Pot incorporar anàlilsi de casos pràctics 35%
Pruebas objetivas de preguntas cortas
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Avaluació, via Moodle, contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. 20%
Otros  
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

Les Proves objectives de tipus test i les Proves objectives de preguntes curtes es realitzaran a través de l'aula virtual de l'assignatura.

En primera convocatòria, l'alumnat que no cursi API ha de consultar els detalls de l'avaluació a l'aula virtual

La segona convocatòria és totalment independent de la primera. Per tant, l'estudiant que no superi la primera convocatòria s'ha d'examinar de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test en línia, 100% de la nota).