2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  ECONOMICS AND INDUSTRIAL ORGANISATION
   Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Assignments
A1.1
A3.6
B1.1
B1.5
B5.1
Elaboració d'un projecte relacionat els dos primers mòduls de l'assignatura 20%
Problem solving, exercises
A1.1
A1.3
B4.1
Realització d'activitats d'aprenentatge relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Modalitat treball autònom tutoritzat. 10%
Practical tests
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) 0%-15%
Multiple-choice objective tests
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Avaluació, via Moodle, del contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els dos primers mòduls de l'assignatura. Pot incorporar anàlilsi de casos pràctics 35%
Short-answer objective tests
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Avaluació, via Moodle, contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. 20%
Others  
 
Other comments and second exam session

Les Proves objectives de tipus test i les Proves objectives de preguntes curtes es realitzaran a través de l'aula virtual de l'assignatura.

En primera convocatòria, l'alumnat que no cursi API ha de consultar els detalls de l'avaluació a l'aula virtual

La segona convocatòria és totalment independent de la primera. Per tant, l'estudiant que no superi la primera convocatòria s'ha d'examinar de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test en línia, 100% de la nota).