2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  FOOD BIOPROCESSES AND FOOD SAFETY
   Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Laboratory practicals
A1.2
A5.6
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.4
B5.1
B5.3
Examen de pràctiques (24%)
Llibreta de laboratori (6%)
Nota mínima per fer mitjana 4
Assistència obligatòria (mínim 80% de les sessions)
30%
Assignments
A5.6
B5.1
B5.3
Treball sobre un producte fermentat 15%
Mixed tests
A5.6
2 examens parcials durant el curs
Nota mínima per fer mitjana 4
55%
Others  
 
Other comments and second exam session

Avaluació primera convocatòria
Per fer la ponderació de la nota final s'ha de treure un mínim de 4 en els dos exàmens parcials, en l'examen de pràctiques, en la llibreta de laboratori i en el treball.
Avaluació segona convocatòria

  • Examen final 55% (mínim de 4 per fer mitjana)
  • Treball 15%
  • Examen de pràctiques 24%
  • Llibreta de laboratori 6%

Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.