2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE BIOSISTEMES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.2
A1.3
A1.5
B4.1
B4.4
B5.1
32.5 59 91.5
Resolució de problemes, exercicis
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B4.1
B5.3
7 11 18
Pràctiques a laboratoris
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
15 20 35
Atenció personalitzada
0.5 0 0.5
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
4 0 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat