2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE BIOSISTEMES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B4.1
B5.3
Exercicis a entregar

Freqüència: Cada una o dues setmanes aproximadament
10%
Pràctiques a laboratoris
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
Entrega d'un informe per cada pràctica realitzada per avaluar l'adquisició de coneixements. 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
Dues proves d'avaluació de coneixements.

Cada prova representa un 35% del total.

70%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Avaluació contínua: Per poder superar l'assignatura és necessari assolir com a mínim 4 punts sobre 10 en la mitja entre les dues proves d'avaluació de coneixements. En cas de no assolir això (4 sobre 10 en la mitja de les dues proves), no es farà mitja amb les avaluacions de les pràctiques de laboratori i dels exercicis (la nota final serà directament la mitja de les dues proves).

Segona convocatòria: Es realitzarà una nova prova d'avaluació (corresponent als continguts no superats en l'avaluació contínua) que substituirà la nota d'una o dues de les proves d'avaluació ja realitzades. Com en el cas de l'avaluació contínua, caldrà que la nota final corresponent a les proves (després de realitzar la segona convocatòria) sigui com a mínim 4 punts sobre 10 per a fer mitja amb les avaluacions de les pràctiques de laboratori i dels exercicis. Si la nota de les proves no es com a mínim 4 punts sobre 10, la nota final serà directament la mitja de les proves.

La realització de les pràctiques de laboratori és un requisit indispensable per a tal de ser avaluat en qualsevol de les dues convocatòries de l'assignatura.

No es permetrà en cap cas l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves.