2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  BIOSYSTEMS ENGINEERING
   Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Problem solving, exercises
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B4.1
B5.3
Exercicis a entregar

Freqüència: Cada una o dues setmanes aproximadament
10%
Laboratory practicals
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
Entrega d'un informe per cada pràctica realitzada per avaluar l'adquisició de coneixements. 20%
Short-answer objective tests
A1.2
A1.3
A1.5
A5.9
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
Dues proves d'avaluació de coneixements.

Cada prova representa un 35% del total.

70%
Others  
 
Other comments and second exam session

Avaluació contínua: Per poder superar l'assignatura és necessari assolir com a mínim 4 punts sobre 10 en la mitja entre les dues proves d'avaluació de coneixements. En cas de no assolir això (4 sobre 10 en la mitja de les dues proves), no es farà mitja amb les avaluacions de les pràctiques de laboratori i dels exercicis (la nota final serà directament la mitja de les dues proves).

Segona convocatòria: Es realitzarà una nova prova d'avaluació (corresponent als continguts no superats en l'avaluació contínua) que substituirà la nota d'una o dues de les proves d'avaluació ja realitzades. Com en el cas de l'avaluació contínua, caldrà que la nota final corresponent a les proves (després de realitzar la segona convocatòria) sigui com a mínim 4 punts sobre 10 per a fer mitja amb les avaluacions de les pràctiques de laboratori i dels exercicis. Si la nota de les proves no es com a mínim 4 punts sobre 10, la nota final serà directament la mitja de les proves.

La realització de les pràctiques de laboratori és un requisit indispensable per a tal de ser avaluat en qualsevol de les dues convocatòries de l'assignatura.

No es permetrà en cap cas l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves.