2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  CONTROL I INSTRUMENTACIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) CONTROL I INSTRUMENTACIÓ Codi 20244105
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
MASIP VERNIS, LLUIS
GIRALT MARCÉ, JAUME
Adreça electrònica josep.bonet@urv.cat
jaume.giralt@urv.cat
lluis.masip@urv.cat
mohammad.amin@urv.cat
Professors/es
BONET AVALOS, JOSÉ
GIRALT MARCÉ, JAUME
MASIP VERNIS, LLUIS
AMIN , MOHAMMAD SHAIFUL ALAM
Web
Descripció general i informació rellevant

En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos i manuals resum). Les classes de teoria seran presencials i les sessions de pràctiques es duran a terme en grups reduïts.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21


DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA:
Donar a conèixer als alumnes la teoria clàssica de control dels Processos Químics i agroalimetaris assegurar que els alumnes tinguin unes nocions bàsiques de les configuracions més usuals emprades per controlar el funcionament de les operacions unitàries principals
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent