2023_24
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
 Asignaturas
  INGENIERÍA FLUIDOMECÁNICA
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Asignatura (*) INGENIERÍA FLUIDOMECÁNICA Código 20244110
Titulación
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
6 Obligatoria Segundo 2Q
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Ingeniería Mecánica
Ingeniería Química
Coordinador/a
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
VERNET PEÑA, ANTONIO
Correo-e jordi.pallares@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
Profesores/as
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
VERNET PEÑA, ANTONIO
Web
Descripción general e información relevante

DESCRIPCIÓ GENERAL: Curs introductori de mecànica de fluids en el que es proporciona a l'alumne els coneixements bàsics per comprendre els processos de circulació de fluids i les bases del transport de quantitat de moviment en equips industrials. A més a més, l’alumne adquireix la capacitat de plantejar i resoldre els balanços d'energia mecànica i el dimensionat bàsic dels equips i de les instal·lacions de transport de fluids.

OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.