Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS | Code | 20244112 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Third | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Coneix, comprèn i utilitza els principis els principis de la gestió i aprofitament de subproductes agroindustrials. | |
A2.1 |
Coneix i aplica especificacions, reglaments i normes relacionades amb el medi ambient. | |
A5.8 |
Coneix el concepte de valorització de subproductes i identifica les tipologies de producte final i les seves aplicacions. Diferencia les tecnologies aplicades a la valorització de subproductes alimentaris. Distingeix els subproductes de les principals indústries agroalimentàries. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
B4.1 |
Desenvolupa estrategies pròpies per resoldre problemes i trobar solucions. | |
B4.4 |
Transfereix l’aprenentatge de casos i exercicis de l’aula a situacions reals d’altres àmbits. Fa aportacions significatives o certes innovacions. | |
B5.3 |
Recull la informació significativa que necessita per resoldre els problemes en base a criteris objectius. Segueix un mètode lògic per identificar les causes d’ un problema. Presenta diferents opcions alternatives de solució davant un mateix problema i avalua els possibles riscos i avantatges de cadascuna d'elles. Elabora una estratègia per a resoldre el problema. Mostra un criteri correcte per a prende decisions de manera encertada basant-se en dades i informació objectiva disponible. | |
Type C | Code | Learning outcomes |