Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS | Code | 20244112 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Third | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
1. Industria agroalimetaria: residus generats, problemàtica i normativa | |
2. Valorització de subproductes: tipologia dels productes finals i principals aplicacions. | |
3. Tecnologies aplicades a la valorització de subproductes agroalimentaris. | |
4. Aprofitament de subproductes d'indústria agroalimentària. | 4.1 Indústria pesquera 4.2 Indústria càrnica 4.3 Indústria làctea 4.4 Indústries vinícola i oleícola |