2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ Codi 20244114
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
Adreça electrònica joan.salvado@urv.cat
carles.torras@urv.cat
Professors/es
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
TORRAS FONT, CARLES
Web
Descripció general i informació rellevant Es aquesta assignatura s'estudien les operacions més importants controlades per la transferència de matèria, de la indústria alimentària.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent