Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
DESIGN OF SEPARATION PROCESSES |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | DESIGN OF SEPARATION PROCESSES | Code | 20244114 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Third | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura |
Lecture | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts de l'assignatura. |
Problem solving, exercises in the classroom | Resolució de problemes o casos pràctics. L’alumne ha de donar resposta a l’activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l’assignatura |
Presentations / oral communications | tPresentacions d'exemples de cassos reals en la indústria alimentària en relació dels continguts donats a les sessions magistrals. |
Personal attention | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. |