Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION | Code | 20244115 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
9 | Compulsory | Second | AN |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
1. Introducció a la conservació d'aliments. | 1.1. Objetius 1.2. Classificació 1.3. Descripció de les principals tecnologíes de conservació d'aliments 1.4. Introducció a la determinació de la vida útil d’un aliment. Conceptes de cinètica de reacció. |
2. Introducció a la propietats físiques dels aliments | 2.1. Propietats reològiques. 2.2. Propietats thermiques. |
3. Tractaments tèrmics d'aliments | 3.1. Cinètica d'inactivació microbiana 3.2. Escaldat. 3.3. Pasteurització i esterilització. |
4. Tractaments de conservació d'aliments per fred | 4.1. Congelació i refrigeració 4.2. Conservació en atmosfera modificada. |