Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20244115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
0.5 | 0.335 | 0.835 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sessió Magistral |
|
21.5 | 14.405 | 35.905 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
75 | 53.25 | 128.25 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Seminaris |
|
15 | 10.05 | 25.05 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
13 | 8.75 | 21.75 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0.67 | 1.67 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
4 | 2.68 | 6.68 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 1.34 | 3.34 | |||||||||||||||||||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |