2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION
   Methodologies
Methodologies
  Description
Introductory activities Activitats adeçades a prendre contacte, recollir informació dels alumnes i
presentar l'assignatura.
Lecture Es desenvoluparan conceptes teòrics i pràctics relacionats amb la conservació d'aliments per tractament tèrmics a altes i baixes temperatures. Es discutiran exemples i casos pràctics i es realitzaran de forma conjunta exercicis.
Preliminary project Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els alumnes, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge en cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions personals.
Seminars Es treballa en profunditat algun aspecte específic de competències transversals.
Problem solving, exercises Els estudiants resoldran coleccions de problemes individualment i/o en grup.
Personal attention Temps del professor per atendre i resoldre dubtes als estudiants.