2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A2.3
B1.3
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B5.1
B5.3
Correcció d' exercicis recollits durant les hores de classe i realitzats individualment o en grup segons indicarà el professor per cada exercici. Es podran avaluar exercicis realitzats fora de les hores de classe. 3.5%
Avantprojecte
A1.1
A2.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B3.1
B3.2
B3.3
B2.1
B4.1
B2.2
B4.2
B4.3
B2.3
B2.4
B4.4
B5.1
B2.5
B5.2
B5.3
B2.7
B3.4
B6.1
B6.2
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
C2.2
Treball pràctic que s'avaluarà mitjançant :
la presentació d'un informe escrit (35%),
una presentació pública en format de poster (15%),
una nota d'una defensa individual (20%) i
una nota de seguiment del treball en equip (30%).
65%
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A2.3
C1.4
Realització de tres proves parcials a l'aula (8.75% cadascuna) i tres
qüestionaris on line (1.75% cadascun).
31.5
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per a poder aprovar l' assignatura en primera convocatòria s'ha de treure una nota superior a 4.5/10 en l'avantprojecte i una nota superior a 4.5 /10 en la resolució de problemes (continguts pròpis). El resultat de la ponderació expressada en la taula anterior ha de ser superior a 5/10 per superar l'assignatura.

En segona convocatòria es mantindrà la nota de la part pràctica (avantprojecte) així com la nota corresponent als exercissis lliurats a l'aula i els qüestionaris on line. L'alumne té l'opció de repetir qualsevol o les tres proves d'avaluació fetes durant el curs. Per aprovar en segona convocatòria també serà necessari obtenir una nota superior a 4.5/10 en els dos blocs i que la ponderació de les dues parts superi 5/10.