2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS Codi 20244118
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica carme.guell@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, enllaços de vídeo, problemes per resoldre i exemples resolts) i l'alumnat treballarà a distància. Les classes presencials a l'aula s'utilitzaran per a treballar en casos d'estudi, resoldre dubtes i per a resoldre exercicis que formaran part de l'avaluació continuada de l'assignatura.

El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica en l'apartat "Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria" sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21.


DESCRIPCIÓ GENERAL: Aquesta assignatura en la que es presenten les bases dels processos de concentració, assecat i envasat d'aliments

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent