2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS
   Contents
Topic Sub-topic
1. Concentració i evaporació. 1.1 Evaporadors: fonaments
1.2 Disseny d'evaporadors d'efecte simple
1.3 Disseny d'evaporadors d'efecte múltiple
2. Disseny d'assecadors. 2.1 Activitat d'aigua
2.2 Isotermes d'adsorció
2.3 Psicrometria i acondicionament de gasos
2.4 Deshidratació per convenció
2.5 Disseny d'assecadors continus i discontinus
2.6 Liofilització i atomizació
3. Introducció a l'envasat d'aliments 3.1 Introducció
3.2 Plàstics en l'envasat d'aliments
3.3 Els principals polímers en l'envasat d'aliments
3.4 Additius dels plàstics
3.5 Transferència de materia en sistemes d'envasat