Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS | Code | 20244118 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
1. Concentració i evaporació. | 1.1 Evaporadors: fonaments 1.2 Disseny d'evaporadors d'efecte simple 1.3 Disseny d'evaporadors d'efecte múltiple |
2. Disseny d'assecadors. | 2.1 Activitat d'aigua 2.2 Isotermes d'adsorció 2.3 Psicrometria i acondicionament de gasos 2.4 Deshidratació per convenció 2.5 Disseny d'assecadors continus i discontinus 2.6 Liofilització i atomizació |
3. Introducció a l'envasat d'aliments | 3.1 Introducció 3.2 Plàstics en l'envasat d'aliments 3.3 Els principals polímers en l'envasat d'aliments 3.4 Additius dels plàstics 3.5 Transferència de materia en sistemes d'envasat |