Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS | Code | 20244118 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l'assignatura |
Lecture | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Problem solving, exercises in the classroom | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura |
Practical cases/ case studies | Plantejament d'una situació (real o simulada) en la que ha de treballar l'estudiant per donar una solució argumentada al tema, resoldre una sèrie de preguntes concretes o realitzar una reflexió global. |
Personal attention | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants |