2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES Codi 20244121
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer AN conv. única
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
STÜBER , FRANK ERICH
Adreça electrònica daniel.salavera@urv.cat
carme.guell@urv.cat
juancarlos.bruno@urv.cat
frankerich.stuber@urv.cat
reyda.akdemir@urv.cat
mohamed.abokersh@urv.cat
alireza.zare@urv.cat
federica.vitrone@urv.cat
cansupinar.yenice@urv.cat
Professors/es
SALAVERA MUÑOZ, DANIEL
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
BRUNO ARGILAGUET, JUAN CARLOS
STÜBER , FRANK ERICH
AKDEMIR -, REYDA
ABOKERSH , MOHAMED HANY MOHAMED BASIUONY
ZARE , ALIREZA
VITRONE , FEDERICA
YENICE , CANSU PINAR
Web
Descripció general i informació rellevant
Les sessions experimentals d'aquest laboratori es realitzaran de forma presencial, però amb un nombre de estudiants reduït a dos per equip i un sistema de rotació adequada que assegura que a cada estudiant li toca almenys dues sessions per cada bloc de case study. A més, els estudiants han de seguir obligatòriament les respectives normes de seguretat derivades de la situació provocada pel COVID-19. Les normes es publicaran amb temps al Moodle abans de començar les sessions experimental i estableixen els procediments d'entrada i sortida del laboratori així com comportar-se dins el laboratori durant la sessió experimental. L'incompliment de les normes conduirà a la prohibició d'entrada o l’expulsió immediata del laboratori de la persona responsable de la infracció.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21

DESCRIPCIÓ GENERAL: Planificar, executar, interpretar, i presentar els resultats d’un treball experimental, formant part d’un equip però amb plena responsabilitat individual. S’adquireix experiència en les operacions unitàries de separació i tractaments d’aigües, incloent els biològics i en processos de transferència de calor i en enginyeria termodinàmica.
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. OBSERVACIONS: Assignatura que pel seu caràcter eminentment pràctic sols disposa d'una sola convocatòria d'avaluació. Els estudiants que matriculin aquesta assignatura no podran sol·licitar la convocatòria addicional d’exàmens.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent