2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  FUNDAMENTOS DE MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS
   Methodologies
Methodologies
  Description
Introductory activities Determinar el nivell de coneixement dels alumnes sobre el món dels microorganismes. En base als resultats que obtinguem d'aquesta presa de contacte, podrem determinar el percentatge d'activitats introductòries que haurem implementar amb els mateixos.
Laboratory practicals OBLIGATÒRIES. Aplicació de diferents metodologies d'anàlisi microbiològic dels aliments. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir les pràctiques. Només es guarda la nota de pràctiques durant un any acadèmic.
Presentations / oral communications OBLIGATORIS. Exposició per part dels alumnes d'articles i temes d'actualitat relacionats amb la microbiologia dels aliments. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir els seminaris. Només es guarda la nota de seminaris durant un any acadèmic.
Lecture Exposició per part dels professors de l'assignatura dels continguts del temari. Discussió amb els alumnes al finalitzar els temes i resolució dels dubtes
Personal attention Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura. Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal.