2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A1.2
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.4
B5.1
B5.3
Obligatòries. Asistencia a sessions al laboratori. Elaboració de dossier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes. Nota mínima per fer mitjana, igual o superior a 4,0. És guarda la nota per la segona convocatòria.
5%
Presentacions / exposicions
A1.1
A1.2
B1.1
Exposició a classe d'un artícle relacionat amb la microbiologia i a els aliments. Grups de 1-2 alumnes. Obligatoris. Nota mínima per fer mitjana, igual o superior a 4,0. És guarda la nota per la segona convocatòria. 5%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A5.6
Avaluació a meitat del quadrimestre del continguts teòrics de l'assignatura (37.5% de la nota).

Avaluació al final del quadrimestre dels continguts teòrics de l'assignatura (37.5% de la nota). 75% de la nota pel alumnes que no varen alliberar els continguts del primer parcial. Nota mínima per fer mitjana, igual o superior a 4,0.
75%
Proves pràctiques
A1.1
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) o activitat substitutòria 15%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per poder eliminar matèria en la primera prova, la nota ha de ser igual o superior a 6,0.

Per poder fer mitjana amb amb els seminaris i les practiques, la nota de la segona prova ha de ser igual o superior a 5.

Notes de seminaris i pràctiques es guarda per la segona convocatòria, només per un any acadèmic.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor