2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS Codi 20244124
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant
COM SERÀ LA DOCÈNCIA I L'AVALUACIÓ DE L'ASSIGNATURA DURANT EL CURS 20-21
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos, enllaços a notícies interessants, altres documents, etc) de manera que l'alumne pugui treballar-los a distància. D'aquesta manera, les classes presencials que es puguin programar a l'aula serviran per aprofundir en els temes especificats en cada cas per la professora i sobretot per poder treballar en casos pràctics, resolució de problemes i resoldre dubtes.
Pel que fa a les pràctiques al laboratori, la realització d'aquestes és obligatòria per tal d'aprovar l'assignatura per la qual cosa es seguiran escrupolosament els protocols de seguretat establerts pel centre. Això pot implicar canvis en la programació, organització i durada de les mateixes ja que s'adequaran a les circumstàncies del moment en que es realitzin.

El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica a l'apartat "Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria" sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 20-21


DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA
En aquesta assignatura es pretén introduir a l'alumne en el coneixement de la naturalesa, funcions i propietats dels diferents compostos químics que constitueixen els aliments. Per altra banda també es presenten els fonaments dels mètodes generals d'anàlisi tot posant una especial atenció en l'aspecte pràctic d'aquests.
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent