2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Fonts d'informació
Bàsica R. Matissek, F. Schnepel, G. Steiner, Análisis de los alimentos. Fundamentos, métodos y aplicaciones, traducció de la traducció alemanya. O.López, 1998
Badui Dergal, Salvador, Química de los alimentos, , Naucalpan de Juárez : Pearson Educación, 2006
Pomeranz, Food analysis theory and practice, Chapman & Hall cop. New York, 1994
AOAC, AOAC Internationa: Official Methods of Analysis, ,

* Aquest recurs necessita codi d'usuari i contrassenya per a accedir-hi. Podeu demanar-la a l'adreça crai.sescelades@urv.cat

Complementària T.P. Coultate ; [foreword by Heston Blumenthal], Food : the chemistry of its components, , Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, cop. 2
Suzanne Nielsen, Food analysis, , ebook
Suzanne Nielsen, Food Analysis. Laboratory Manual, , ebook
Owen R. Fennema, Fennema Química de los alimentos, Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema, Acribia
H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle, Food chemistry, , Berlin : Springer, 2008

* Food Analysis

** Food Analysis. Laboratory Manual