2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  SISTEMES DE QUALITAT EN BIOPROCESSOS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) SISTEMES DE QUALITAT EN BIOPROCESSOS Codi 20244125
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
marialuisa.serrano@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
SERRANO BARBA, MARÍA LUISA
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura es descriuen els conceptes fonamentals que cal tenir presents en implementar sistemes de qualitat en una indústria alimentària, des de la definició del producte fins als sistemes que garanteixen la seva seguretat i els estàndards normatius més importants en aquest tipus d'indústria.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent