2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS Codi 20244126
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Adreça electrònica carmenmaria.torres@urv.cat
Professors/es
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Web
Descripció general i informació rellevant

En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos i manuals resum) i l’alumnat el treballarà a distància. Les classes presencials a l’aula s’utilitzaran per a treballar en problemes d’aplicació i casos d’estudi, resoldre dubtes i per a resoldre presencialment exercicis que formaran part de l’avaluació continuada de l’assignatura.  

 

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21. 

 

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA :

Assignatura eminentment de caire pràctic encaminada al disseny i a la planificació de processos discontinus per a la producció de bioproductos, amb l’ajut de programes de simulació comercials (SuperPro) i fulls de càlcul.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent