Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
TECHNOLOGICAL BASES OF ANIMAL PRODUCTION |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | TECHNOLOGICAL BASES OF ANIMAL PRODUCTION | Code | 20244206 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
1ª PART 1. Producció animal. Zootècnia 2. La reproducció animal 3. L’alimentació animal 4. Creixement i desenvolupament animal 5. Sanitat animal 2ª PART 1. Sistemes de producció animal. Benestar animal. Transport dels animals 2. Qualitat de la carn 3. Instal·lacions ramaderes. Condicions ambientals de les granges. Orientació d'instal·lacions. Materials de contrucció dels edificis 4. Bioseguretat a les granges 5. Nous models de producció saludable i sostenible en el sector càrnic 6. Ramaderia ecològica |