2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ELECTROTÈCNIA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ELECTROTÈCNIA Codi 20244211
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Coordinador/a
MUNTE PUIG, JAVIER
Adreça electrònica javier.munte@urv.cat
Professors/es
MUNTE PUIG, JAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura la docència es portarà a terme en format presencial i online. Les classes majoritàriament seran presencials. Però també es portaran a terme activitats i classes online, principalment per a desenvolupar una part de les pràctiques i aspectes teòrics de la matèria.

DESCRIPCIÓ GENERAL: L'assignatura aprofundeix en aspectes bàsics de les instal·lacions elèctriques, incloent fonaments de màquines elèctriques, que des del punt de vista pràctic poden trobar-se en el sector elèctric, especialment en la indústria química.
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent