2023_24
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
 Asignaturas
  ELECTROTECNIA
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Asignatura (*) ELECTROTECNIA Código 20244211
Titulación
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
6 Optativa Tercer 2Q
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Ingeniería Electrónica, Eléctrica y Automática
Coordinador/a
MUNTE PUIG, JAVIER
Correo-e javier.munte@urv.cat
Profesores/as
MUNTE PUIG, JAVIER
Web
Descripción general e información relevante
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L’ASSIGNATURA: L'assignatura aprofundeix en aspectes bàsics de les instal·lacions elèctriques, incloent fonaments de màquines elèctriques, que des del punt de vista pràctic poden trobar-se en el sector elèctric, especialment en la indústria química.
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències.
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.