2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
 Subjects
  MATERIALS RESISTANCE AND CALCULUS OF STRUCTURE
   Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Laboratory practicals
A1.1
A1.2
A2.1
A4.4
B1.2
B1.3
B1.5
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
Entrega dels informes de les pràctiques realitzades 15%
Problem solving, exercises
A1.1
A2.1
A4.4
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
Es realitzara la resolució i entrega de problemes/casos pràctics per part de l'alumnat.
Les entregues seran majoritàriament individuals i en algun cas grupal.
20%
Practical tests
A1.1
A1.2
A4.4
B4.4
B5.3
Prova 1 (tracció-compressió i tallant-torsió) - 25 %

Prova 2 (flexió i vinclament) - 30 %

Teoria (aula i laboratori) - 10 %
65%
Others  
 
Other comments and second exam session

Per a la realització de les proves d'avaluació no es podran utilitzar calculadores programables ni dispositius amb comunicació i transmissió de dades. Els telèfons mòbils, tableta i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La prova pràctica de teoria consistirà en problemes curts i peguntes tipus test.

Per a la segona convocatòria hi haurà un examen on entrara tot el contingut de l'assignatura amb un pes del 100% de la nota. No es guarda cap nota de les proves realitzades durant l'avaluació continuada.

Els exàmens es realitzaran de forma presencial.

El plagi total o parcial a qualsevol de les parts de l'assignatura implicarà suspendre-la.