Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | ||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20244301 | ||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||
9 | Treball fi de grau | Tercer | 2Q |
||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||
Prerequisits | Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i l’assignatura de 2n curs 20244115 Fonaments de la Producció d’Aliments. | ||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química |
||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat carme.guell@urv.cat allan.mackie@urv.cat silvia.delamo@urv.cat |
||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||
Web | |||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | És un exercici original que s’ha de realitzar individualment i ser presentat davant d’un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de les tecnologies de l’enginyeria de bioprocessos i aliments en el que es sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis | ||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |