2022_23
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
DADES IDENTIFICATIVES 2022_23
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE GRAU Codi 20244301
Ensenyament
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Treball fi de grau Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i l’assignatura de 2n curs 20244115 Fonaments de la Producció d’Aliments.
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica carme.guell@urv.cat
jordi.reguant@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Tecniques_de_Bioprocessos_Alimentaris.html
Descripció general i informació rellevant

DESCRIPCIÓ GENERAL: És un exercici original que s’ha de realitzar individualment i ser presentat davant d’un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de les tecnologies de l’enginyeria de bioprocessos i aliments en el que es sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent