2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011)
 Assignatures
  EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS
   Fonts d'informació
Bàsica

Food Product Design. An Integrated Approach.(2007) A.R. Linneman; M. A.J.S. van Boekel. Wageningen Academic Publishers, The Netherlands

Food emulsions : principles, practices, and techniques (2005) D. J. McClements. CRC Press, cop. Boca Raton, Fla.

Extrusión de alimentos : tecnología y aplicaciones, Robin Guy (2001)Zaragoza : Acribia, cop. 2001.

T.P. Coultate. Food: the chemistry of its components. (4ª ed.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, cop. 2002

H. D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle. Food Chemistry (3ª ed.). Springer, 2004

Owen R. Fennema. Química de los alimentos (3ª ed.). Acribia, 2010

Complementària

Extrusion cooking: technologies and applications (2001)  R. Guy CRC Press; Cambridge, Eng. Woodhead, cop. Boca Raton.

Encapsulation and controlled release technologies in food systems (2007) . J.M. Lakkis.  Blackwell, Ames, Iowa

Emulsion Science: Basic Principles, F. Leal-Calderon, J. Bibette, V. Schmitt (2007) Springer, New York, NY.

Extruders in food applications, M.N. Riaz (2000) Lancaster, Pa : Technomic Pub. Co.

Encapsulation and controlled release, D.R. Karsa, R. A.Stephenson (2005) Cambridge : Woodhead Publishing, cop. 2005.