Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
CHEMISTRY II |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | CHEMISTRY II | Code | 20904009 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | First | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
Bloc 1.- Experimentació en Química Analítica | 1. Realització pràctica de mesures de potenciometria, espectroscòpia molecular i atòmica i cromatografia de gasos. |
Bloc 2.- Fonaments de Química Analítica | 1. Definició i objecte de l'anàlisi químic. El procés de mesura química. El tractament de la mostra. Paràmetres de qualitat en l'anàlisi químic. 2. Obtenció, tractament i expressió dels resultats analítics. Calibratge lineal. 3. Tècniques instrumentals d'anàlisi: espectroscòpia UV-Vis molecular i atòmica, 4. Tècniques instrumentals d'anàlisi: cromatografia i potenciometria. |
Bloc 3.- Fonaments de Química Orgànica | 5. Introducció a la química orgànica: característiques generals dels compostos orgànics. Nomenclatura. 6. Estructura i geometria de les molècules orgàniques. Enllaços deslocalitzats. 7. Estructura i propietats dels compostos orgànics. 8. Reactivitat dels compostos orgànics. |