Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | ||||||||||||||||||
Assignatura (*) | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20904128 | ||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Quart | AN |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat jordi.pallares@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat jose.cano@urv.cat anton.vernet@urv.cat mahmoud.bourouis@urv.cat teresalucia.hechavarria@urv.cat silvia.delamo@urv.cat marta.sanchis@urv.cat madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat |
||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | |||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |