2023_24
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Doble titulación de grado de Ing. Química y de Técnicas de Bioprocesos Alim
 Asignaturas
  BIOPROCESOS ALIMENTARIOS Y SEGURIDAD ALIMENTARIA
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Asignatura (*) BIOPROCESOS ALIMENTARIOS Y SEGURIDAD ALIMENTARIA Código 20904134
Titulación
Doble titulación de grado de Ing. Química y de Técnicas de Bioprocesos Alim
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
3 Obligatoria Quinto 1Q
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Ingeniería Química
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Correo-e montse.ferrando@urv.cat
Profesores/as
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripción general e información relevante DESCRIPCIÓ GENERAL:

L'alumnat adquirirà experiència pràctica en els principals mètodes de fermentació que s’utilitzen a la indústria alimentària per a produir diferents tipus de productes. En finalitzar el curs, els/les estudiants coneixeran diferents tecnologies per, mitjançat l’ús dels microorganismes més comuns en la producció d’aliments, elaborar pa, productes làctics i carnis fermentats. També veuran altres usos dels microorganismes per obtenir antibiòtics per exemple i també per l'obtenció d'enzims.

(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.