2015_16
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
URV- CIUTADANA (Grau)
 Assignatures
  DIETES I NUTRICIÓ
   Fonts d'informació
Bàsica
  • Gil Hernandez, A., Tratado de Nutrición (Vol I y III). Madrid : Médica Panamericana, cop. 2010

  • Cao Torija, MJ. Nutrición y Dietética. Barcelona [etc.] : Masson, cop. 2001

  • Salas Salvado, J. et al., Nutricion y Dietetica Clínica, Barcelona : Masson, cop. 2008

  • Cervera, P., Clapés, F., Rigolfas, R., Alimentación y Dietoterapia: (nutrición aplicada en la salud y la enfermedad). Madrid [etc.] : McGraw-Hill Interamericana, cop. 2004

  • Mataix, J., Nutrición y alimentación humana. Ed Ergon, Madrid, 2002

  • Mine Y., Miyashita K., Shahidi F., Nutrigenomics and proteomics in health and disease :food factors and gene interactions, Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, cop.2009.

  • Stipanuk M.H., Caudill M.A., Biochemical, physiological, & molecular aspects of human nutrition St. Louis, Missouri : Elsevier Saunders, cop. 2013

  • Coulston A.M., Rock C.L., and Monsen E.R., Nutrition in the prevention and treatment of disease, Publicació San Diego, Calif. : Academic Press, cop. 2001

  • Biomedicine and preventive nutrition [Recurs electrònic] Publicació Amsterdam: Elsevier Masson, 2011

Complementària