Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13214209 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | La introducció de l’assignatura es realitzarà durant la primera hora de classe i consistirà en una presentació del temari, presentant la metodologia que s’utilitzarà per a la seva docència i la seva contextualització en el grau. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de cada tema. |
Seminaris | Discussió i aprofundiment dels continguts de l'assignatura. |
Atenció personalitzada | Atenció a qualsevol qüestió plantejada per l'alumnat |