2015_16
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
URV- CIUTADANA (Grau)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A10
B3
B4
Informes de pràctiques sobre vins i maridatge: 15%
Viista centre d’activitats enolúdiques: 10%
25
Proves orals
A10
C4
-Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) i fitxa escrita del vi 25%

-Debats i fòrums a classe i presentació de menú i de carta de vins 25%
50
Proves mixtes
A10
B3
B4
Prova mixta: preguntes curtes i de deesnvolupament 25
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 5 com a mínim per fer mitjana

En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria.

En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dadesdurant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor."

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.