Accions

Adobe Connect

De Moodle Wiki

Adobe Connect en mode lectura (curs 21-22)

A partir del curs 2021-22 l'Adobe Connect no es podrà fer servir per a la realització de sessions de videoconferència a cap espai del Campus virtual de la URV.

Per tant:

  • no es poden afegir noves sales d'Adobe Connect a les aules virtuals.
  • les sales existents a cursos anteriors, així com els seus enregistraments, queden en mode lectura, és a dir, només es podran visualitzar (1) els enregistraments i descarregar-los (2) (aquesta darrera opció només per a professors/es de l'espai fins el 31 de desembre de 2021).


Model lecturaAC.png
IMPORTANT: Per fer qualsevol d'aquestes dues accions, cal tenir instal·lada l'aplicació d'Adobe Connect.Com puc descarregar els enregistraments d'Adobe Connect?

Per descarregar els enregistraments, només cal fer clic sobre la icona Baixa AC.png i obrir l'aplicació d'Adobe Connect. Un cop oberta l'aplicació, només cal seguir les indicacions que apareixen en pantalla i seleccionar les opcions que desitgem per al vídeo resultant.


Tal com s'indica a les instruccions, caldrà iniciar la reproducció de l'enregistrament perquè aquest es descarregui. Per tant, la baixada de l'enregistrament trigarà el mateix temps que la durada de la sessió, és a dir que si la sessió és d'una hora, es trigarà una hora a descarregar-se.