Accions

Calendari

De Moodle Wiki

(S'ha redirigit des de: Calendari/)

L'eina Calendari es pot utilitzar com una agenda personal o comuna agenda pública per a l'organització general de l'assignatura (dates d'exàmens, lliurament de treballs, tutories, etc.).

Calendari13.png

Hi ha quatre categories d'esdeveniments temporals que es poden mostraren el calendari. Com s'observa cada un d'aquests s'identifica amb un color de fons:

  • Esdeveniments globals: dates importants per a totes les assignatures de Campus Extens. Només poden publicar aquests esdeveniments els administradors del sistema.
  • Esdeveniments de curs: dates importants per a l'assignatura en la qual ens trobem. El professor de l'assignatura és l'únic que pot publicar-los. Són públics i, per tant, visibles per a tots els estudiants de l'assignatura.
  • Esdeveniments de grup: dates importants per a un grup determinat d'estudiants dins d'una assignatura, per tant, només són visibles per als membres d'aquest grup. El professor de l'assignatura és l'únic que pot publicar-los.
  • Esdeveniments de l'usuari: dates importants per l'usuari en concret, per tant, són privats i només els veu l'usuari. Així, cada usuari pot introduir aquest tipus d'esdeveniments. En aquest cas, es tracta d'utilitzar el calendari com una agenda personal. Els esdeveniments de l'usuari apareixen als calendaris de totes les assignatures.

Aquests esdeveniments es poden mostrar o amagar fent clic sobre el tipus d'esdeveniment.

Per accedir-hi, simplement hauràs de clicar sobre del mes i podràs editar-lo al teu gust, amb els esdeveniments i tasques de la universitat i si et plau amb esdeveniments personals. Aquests esdeveniments personals, són privats i ningú més els podrà veure.

Quan es passa el cursor per sobre d'una data assenyalada, es desplega una finestreta informativa que mostra els esdeveniments d'aquell dia. Per ampliar la informació dels esdeveniments del dia, hem de fer clic sobre el nom de l'esdeveniment.

Calendariactivitat.png

Per consultar el calendari de manera més àmplia, hem de fer clic sobre el nom del mes. Així, ens apareix una finestra la qual ens mostra una vista general del mes que hem seleccionat i, al lateral dret, una vista trimestral.

Vídeos RelacionatsDRECERES:

Activitats Recursos Blocs Navegació Configuració Espai Moodle Altres eines