Accions

Fòrums

De Moodle Wiki

El fòrum permet als estudiants i al professorat intercanviar idees a través de missatges en un fil de debat. Fitxers com ara imatges i altres mitjans poden ser inclosos en aquests missatges. El professorat pot decidir qualificar les aportacions dels estudiants i fins i tot donar-los permís per a que aquests puguin qualificar les aportacions fetes pels companys.

Important: El fòrum "Tauler d'anuncis i notícies" que hi ha per defecte als espais és per a ús exclusiu del professorat. No és un fòrum de debat on hi poden participar els estudiants.

Quin tipus de fòrum necessito?

Usos del Fòrum<big/>
Tipus Descripció
Fòrum estàndard per a ús general (per defecte) És un fòrum obert en el qual tothom pot iniciar un nou tema de debat en qualsevol moment.
Un debat únic És un sol tema de debat al qual tothom pot respondre (no es pot fer servir amb grups separats).
Cada persona envia un debat Cada estudiant pot obrir únicament un tema de debat (i tothom pot enviar-hi respostes).
Fòrum P/R (pregunta/resposta) L'estudiant ha d'enviar la seva resposta per a poder veure les respostes dels seus companys.
Fòrum estàndard en format de blog És un fòrum obert en el qual tothom pot iniciar un nou tema de debat en qualsevol moment. I els temes de debat es mostren en una pàgina amb enllaços de «Debateu aquest tema".
Coordinació del curs Per a debats només del professorat, per a coordinar el curs (podem utilitzar un fòrum estàndard, ha d'estar ocult, ull tancat)


Com crear un fòrum de debat i opcions

Moodle34 petit.png


Visualització del professor i afegir un nou tema de debat


Com qualificar un fòrum


Com reduir el nombre de correus electrònics que rebem dels fòrums

El Campus Virtual et permet modificar les teves preferències per rebre les notificacions de les diverses activitats de les aules a les que estàs inscrit. A través d'aquestes preferències podem definir si volem o no rebre correus electrònics en relació als missatges enviats als fòrums. D'aquesta manera podrem decidir si volem un resum de tots els missatges als fòrums de manera diària, si no volem rebre còpia dels missatges al correu electrònic o si només els volem rebre a la nova aplicació mòbil.


Enviaments de correu electrònic des dels fòrums


DRECERES:

Activitats Recursos Blocs Navegació Configuració Espai Moodle Altres eines