Accions

Lliçons

De Moodle Wiki

Què és?

El mòdul de lliçó permet al professor oferir matèria i/o activitats pràctiques de maneres diverses i flexibles.
Un professor pot utilitzar la lliçó per crear un conjunt lineal de pàgines de continguts o activitats pedagògiques que ofereixin diverses opcions o camins a l'estudiant.
En qualsevol cas, els professors poden incrementar la motivació de l'estudiant i assegurar la comprensió del material per mitjà d'incloure preguntes de diversos tipus, com ara d'aparellament, de resposta múltiple o de resposta oberta.
En funció de la resposta escollida per l'estudiant i de com el professor hagi configurat la lliçó, els estudiants poden passar a la pàgina següent, retrocedir a la pàgina anterior o bé ser redirigits a un itinerari completament diferent.

Una lliçó pot ser avaluada, i la puntuació obtinguda registrada al full de qualificacions.

Les lliçons es poden emprar:

  • Per a l'autoaprenentatge de matèria nova
  • Per a exercicis d'escenaris o simulacions / presa de decisions
  • Per al repàs diferenciat, amb diferents conjunts de preguntes de repàs que es mostraran en funció de les respostes inicials de l'estudiantCom puc dissenyar recorreguts d'aprenentatge personalitzats?


Editem els paràmetres de configuració

Les opcions de configuració de l'activitat lliçó són molt interessants. Per això fem un repàs de totes elles.

Aparença

Aparença.png
1. Podeu pujar un fitxer multimèdia per fer-lo servir al llarg de tota la lliçó. L'aparença d'aquest serà mitjançant un enllaç que diu "Cliqueu aquí per visualitzar-lo".
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.


Disponibilitat

Disponibilitat.png

També tenim l'opció "Permet que la lliçó es pugui intentar fora de línia a través de l'aplicació mòbil". Si s'habilita, un usuari de l'aplicació mòbil pot descarregar-se la lliçó i fer intents fora de línia. També es descarregaran totes les possibles respostes i les solucions correctes. Nota: Una lliçó no es pot respondre fora de línia si té fixat un límit de temps.

Control de flux

Control flux.png

Qualificació

Qualificacio.png

Quin tipus de pàgines puc afegir?


DRECERES:

Activitats Recursos Blocs Navegació Configuració Espai Moodle Altres eines