Accions

Missatges

De Moodle Wiki

La missatgeria del Campus Virtual ens permet enviar i rebre missatges des de la mateixa plataforma a tall de xat. No heu de confondre aquesta missatgeria amb el servei de correu electrònic de la URV, de fet, encara que rebis còpia dels missatges de la missatgeria al teu correu electrònic, no els podràs respondre llevat que entris al Campus Virtual.

Accedir a la missatgeria de Moodle

Per tal d'accedir a la missatgeria de Moodle hem de localitzar a la part superior de la plana del Campus Virtual la icona de la "bafarada" que hi ha al costat del perfil d'usuari.

34.missatges.PNG


També és possible accedir-hi clicant sobre el menú del perfil i seleccionant l'opció "missatges", indicada també amb la icona de la bafarada.

Desplegable missatges.pngEnviar un missatge


Com enviar un missatge a més d'un participant?


Cercar un missatge

Un cop ens trobem a l'apartat de missatges, podem cercar un missatge a través del botó "Cerca". Missatges com cercar missatges.pngCanviar paràmetres de les notificacions dels missatges

El Campus Virtual et permet modificar les teves preferències per rebre les notificacions de les diverses activitats de les aules a les que estás inscrit o dels missatges que s'envien a través de la missatgeria del Campus Virtual. A través d'aquestes preferències podem definir si volem o no rebre correus electrònics en relació als missatges enviats als fòrums, per exemple. D'aquesta manera podrem decidir si volem o no rebre còpia dels missatges enviats a través de la missatgeria del Campus virtual al correu electrònic o si només els volem rebre a la nova aplicació mòbil.