Accions

Pla de treball

De Moodle Wiki

El pla de Treball és la concreció de la planificació de la guia docent mitjançant activitats concretes a l'espai d'assignatura de Moodle.
L'objectiu principal que persegueix és que l’alumne tingui a l’inici de curs, la informació de quines activitats avaluables haurà de fer i quan les haurà de lliurar. El pla de treball és modificable al llarg del curs en funció de les necessitats docents que es plantegin.

Utilitat del pla de treball

Com fer un pla de treball en cinc passos

Exemple gràfic d'un esquema d'avaluacióCom generar una activitat de tipus tascaAltres activitats moodle, què són i com es gestionenOn trobar la fitxa de Pla de treball d'una activitat ja creadaAjustar la graella de qualificacionsPreguntes d'ús freqüent sobre qualificacionsCom enviar a seguiment i publicar el Pla de treball d'una assignaturaMés informació sobre el procés de seguiment d'un pla de treballAjudes al Pla de treballImatge rusc.jpg

Ajudes al pla de treball

Importar recursos, activitats i el Pla de treball d'un curs a un altre

Si ja heu fet el Pla de treball el curs anterior, podeu aprofitar el Pla de treball fet. Només cal importar els recursos, activitats i el pla de treball.

Afegir una activitat ja creada al Pla de treball


DRECERES:

Activitats Recursos Blocs Navegació Configuració Espai Moodle Altres eines