Accions

Puc canviar l'ordre en què es visualitzen els cursos a la pàgina d'entrada?

De Moodle Wiki

A partir de la versió de Moodle 3.8, aquesta opció queda deshabilitada, per tant, no pots canviar l'ordre en què es visualitzen els cursos a la pàgina d'entrada.

La versió actual consolida la tendència de què la pàgina inicial dels usuaris sigui el "Dashboard" o Tauler. El motiu principal és que aquest proporciona noves funcionalitats que tenen l'objectiu que la informació que és important per a tu es mostri ja a la primera pantalla cada vegada que accedeixis al Campus Virtual. Addicionalment s'unifica criteri amb l'accés a través de l'aplicació mòbil, ja que aquesta mostra el mateix Tauler quan s'hi accedeix.

Tauler38.png

Malgrat aquest fet, mantenim la pàgina que fins ara ha estat la inicial per tal que el canvi cap a aquesta nova pàgina sigui gradual i a decisió de cada usuari, però s'ha hagut de retirar l'opció d'ordenació, ja que aquesta no és compatible amb les eines del Tauler.

Des del punt de vista de la gestió dels enllaços a les diferents aules, el bloc "Les meves aules" del Tauler et permet ordenar-los per nom, pels accedits més recentment o fins i tot la possibilitat de marcar aquell que vulguem tenir com a destacats. El filtre de curs acadèmic es manté com fins ara.

Seguint aquest enllaç expliquem les parts principals que té aquesta nova pàgina i la informació que ens proporciona.

En resum: 1) el Tauler serà la nova entrada al Campus Virtual en el futur. 2) si volem personalitzar l'ordre dels cursos, hem de fer servir el Tauler. 3) cada usuari pot decidir quina és la seva pàgina inicial. Pots fer-ho des de les preferències d'usuari al teu menú d'usuari.

Pagina inicial38.png