aaaaaaaa

Inici moodle

De Moodle 2 Wiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Moodle és l'espai virtual de formació de la Universitat Rovira i Virgili. Amb aquesta eina es poden gestionar matèries, qualificacions, crear debats, penjar-hi recursos, etc.

El mes de juny previ a l’inici de cada curs acadèmic es genera un espai virtual a Moodle per cada assignatura. A aquest espai hi tenen accés:

  1. Els professors, en un màxim de, 48 hores desprès de ser assignada la docència oficialment des del Departament.
  2. Els estudiants, en un màxim de, 48 hores desprès de formalitzada la matrícula.


L’espai virtual inicialment està buit i és feina dels professors omplir-lo de materials nous i/o importar els materials de l’espai del curs passat. Per importar materials d’un espai virtual a un altre, hem de figurar com a professors a tots dos espais, de totes maneres, sempre es pot demanar al professor coordinador de l’espai del curs anterior que ens hi afegeixi per tal de dur a terme aquest procés.

L’espai inicialment no està disponible pels estudiants, som els professors els que, tan bon punt disposem dels continguts que considerem oportuns dins l’espai, podem deixar disponible l’espai perquè els estudiants hi pugin accedir.

Els professors podem demanar canvis en la distribució inicial dels espais virtuals (unir-ne dos o més, dividir un espai segons els grups de matrícula...), per demanar aquests canvis s'han de seguir les instruccions indicades a la documentaciói sempre fer-ho abans de començar a treballar a l’espai virtual ja que aquests canvis suposen la pèrdua dels continguts existents .

Per resoldre qualsevol dubte o aprofundir en una eina en concret hi ha disponible la documentació, també pot ser útil consultar les preguntes més freqüents que ens ajuden a realitzar les tasques més bàsiques i resoldre dubtes i, si encara existeixen dubtes, sempre podem contactar amb suport.moodle A02.jpg urv.cat per resoldre’ls.


Wmv-24.pngMovent-nos per l'entorn (Visualitzar-lo a pantalla complerta i qualitat HD)

Movent-nos per l'entorn


Wmv-24.pngQuè és un espai d'assignatura? (Visualitzar-lo a pantalla complerta i qualitat HD)

Què és un espai d'assignatura?


Wmv-24.png Per a què serveixen tantes icones? (Visualitzar-lo a pantalla complerta i qualitat HD)

Per a què serveixen tantes icones?
Eines de l'usuari
Espais de noms

Variants
Accions
Navegació
Eines