Enologia (2006) |
Assignatures |
COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI | Codi | 195131101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | El primer dia de classe es presentarà l'assignatura, s'explicarà breument el temari i llur organització, metodologia a seguir, la bibliografia més adient i la forma d'avaluació. S'explicarà a l'alumnat la forma de contactar amb el professor fora de les hores de classe. Es consultarà a l'alumnat sobre els seus estudis previs per establir el nivell de les exposicions. |
Sessió Magistral | S'explicaran a classe els continguts de l'assignatura i es comentaran breument els articles als quals podran accedir els alumnes a través de la plataforma Moodle. |
Debats | Discussió a l’aula sobre temes concrets relacionats amb els continguts de l’assignatura que s’estan impartint. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Puntualment es resoldran a classe problemes pràctics relacionats amb la detecció de l'aguat, paràmetres analítics de l'acidesa, desacidificacions i acidificacions. |
Estudis previs | L'alumne disposarà, mitjançant la plataforma Moodle, de documents, publicacions i treballs relacionats amb linees de recerca actuals en l'àmbit de la química enològica i amb el temari i presentacions de l'assignatura. L'accés a aquesta informació és voluntària i es proporciona per a que l'alumne pugui ampliar aquells aspectes de l'assignatura que puguin ser-li d'interés. Aquest treball addicional no tindrà implicacions a nivell d'avaluació. |
Resolució de problemes, exercicis |