Enologia (2006) |
Assignatures |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA | Codi | 195131221 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Descripció general dels continguts de l'assignatura. Descripció dels criteris d'evaluació. |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels continguts de l'assignatura. A partir de la segona classe els primers 40 min seran ocupats pel professor per impartir els conceptes bàsics de la bibliografía que presentaran els alumnes en la segona part de la classe següent. |
Presentacions / exposicions | La segona part de cada classe es dedicarà a exposicions d'articles científics per part dels alumnes: 25 minuts per a l'exposició del primer article cinetífic, 15 minuts per debat i preguntes. 25minuts per a l'exposició del segon article científic, 15 minuts per debat i preguntes. |
Debats | Discussió dels i debats sobre articles científics presetnats pels alumnes |
Treballs | Treballs relacionats amb els continguts de l'assignatura a desenvolupar pels alumnes. |